Faina castelana 5 kg verde/rosie /albastra

Description

CASTELANA –  3 sortimente de făină pentru toate tipurile de aluat de pizza

Pentru CASTELANA, am folosit grâu românesc atent selecționat, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Calitatea glutenului se păstrează astfel pe toată durata procesului tehnologic.

 este o gamă completă, pentru toate tipurile de aluat de pizza.
Am cercetat, inovat și testat și am creat 3 sortimente, care acoperă toată plaja de pizza, toate tipurile de blaturi și procese tehnologice: Castelana Rossa, Castelana Blu și Castelana Verde.

   …  mai mult decât morărit

Faina CASTELANA ROSSA

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2evaluări ale clienților

Faina puternica pentru pizza Castelana Rossa, W330, pt blaturi de pizza, prefermenti si alte aluaturi cu maturare 24h+ TA sau 36-48h+ TC

DESCRIERE
Faina de grau tip “0” pentru pizza cu dospire/maturare lunga (24-48h+)
AVANTAJE
 W330, continut de proteine min 13%
Capacitate de hidratare minim 62%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 24h+ la temperatura ambientala sau 36-48h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru obtinerea prefermentilor (maia, biga, poolish) cu fermentatie lunga, prefermenti ce, ulterior, pot fi mixati cu fainuri mai slabe, respectiv Castelana Verde sau Castelana Blu.
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat
Este faina ideala pentru perioadele cu varf de vanzari, permitand utilizarea aluatului in decursul urmatoarelor 1-3 zile de la framantare!

Faina CASTELANA BLU

DESCRIERE
Faina de grau tip “00” pentru pizza cu dospire/maturare medie (12-36h+)
AVANTAJE
 W280, continut de proteine min 12,5%
Capacitate de hidratare minim 61%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 12h+ la temperatura ambientala sau 24-36h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru obtinerea prefermentilor (biga, poolish) cu fermentatie scurta, prefermenti ce, ulterior, pot fi mixati cu fainuri mai slabe, respectiv Castelana Verde.
Faina Castelana Blu poate fi utilizata pentru realizarea prin metoda indirecta a aluaturilor care contin prefermenti realizati din fainuri mai puternice (Castelana Rossa). In aceste cazuri, timpul total de dospire trebuie sa se incadreze in limitele preciazate mai sus.
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat.
Ofera posibilitatea de a lucra intre 12-36h, obtinand produse de calitate superioara si constanta.
Ideala pt pizza napoletana.

Faina CASTELANA VERDE

Faina de grau tip “0” pentru pizza cu dospire/maturare scurta-medie (4-24h)
AVANTAJE
 W220, continut de proteine min 12%
Capacitate de hidratare minim 60%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 4-12h+ la temperatura ambientala sau 12-24h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru prelucrarea prin metoda indirecta a aluaturilor care contin prefermenti realizati din fainuri mai puternice, respectiv Castelana Rossa sau Castelana Blu
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat
Garanteaza obtinerea unor aluaturi de calitate superioara, maturate, utilizabile in aceeasi zi !

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Faina castelana 5 kg verde/rosie /albastra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *