ULEI

Showing 1–12 of 13 results

  • HAYAT ulei vegetal (oleina de palmier)bidon 18 l / masa neta 17 l

    Oleina de Palmier HYATT este un produs obtinut prin metoda de fractionare a uleiului de palmier si a substituentilor rafinati, destinat consumului uman.

    Ingrediente: oleina de palmier, fractiuni lichide

    Specificatii fizico-chimice:

    – Umiditate: max 0,10%

    – F.F.A (acid oleic): max 0,10%

    – Valoare peroxid: max 2meqO2/kg

    – Valoare iod: 60-64 gl2/100g

    – Rancezeala: absent

    – Punct negru: 4-8 grade C

    – Punct de fum: min 190 grade C

    – Stabilitate rancimat la 120 grade C: min 9 ore

    Analiza GLC:

    – C12-acid lauric: max 0,8%

    – C14-acid miristic: max 1.3%

    – C12-acid palmitic: 37-42%

    – C12-acid stearic: 3-5%

    – C12-acid oleic: 42-45%

    – C12-acid linoleic: 10-13%

    – C12-acid linolenic: max 0.5%

    Specificatii microbiologice:

    – Numar total de germeni: <10 CFU/g

    – Drojdii si mucegaiuri: <10 CFU/g

    – Patogeni: absent

    Ambalare:

    – Oleina de Palmier HYATT este ambalata in cutii de tabla cu continut net de 18L

    Informatii paletizare:

    – Cutii pe rand: 15

    – Randuri pe palet: 3

    – Cutii pe palet: 45

    – 1 palet: 900L

    Depozitare:

    Se depoziteaza in spatii special amenajate, racoroase si uscate, la o temperatura de max. 24grade C.

    Valabilitate: 24 de luni

    Tabel OMG completat cu regulamentul 1829/2003 UE si 1830/2003 UE

     Produsul nu este tratat cu radiatii ionice.

     Alergeni conformi cu directivele 89/2003 UE si 26/2005 UE.

    Origine: Malaezia

  • ULEI palmier 100% nehidrogenat 25 KG / CUTIE

    Ingrediente : Ulei palmier, Antioxidanti (E220 Ń E321) sau TBHQ(E319), Acid […]

  • ULEI MASLINE EXTRAVIRGIN . 5L DI CARLO

    Arta uleiului de măsline își găsește expresia maximă în Italia. O […]

  • 175,00 lei
    ULEI DE PALMIER CATERING 18L

    ULEI DE PALMIER CATERING 18L ULEI DE PALMIER CATERING 18L […]