SMANTANA DE GATIT GRAN CUCINA ( CUTIE 1L)

0,00 lei

Origine : Italia

 

 

Categories: ,

Description

CREMA VEGETALA GRAN CUCINA ESTE UN PRODUS UHT CE POATE SUBSTITUI SMANTANA.

– UTILIZARE : GRAN CUCINA ESTE O CREMĂ PE BAZĂ DE GRĂSIMI VEGETALE, CARE POATE ÎNLOCUI CREMA (SMANTANA) PENTRU ASEZONAREA OREZULUI, PASTELOR, CARNII, LEGUMELOR ȘI MÂNCĂRURILOR ÎN GENERAL.

–  INGREDIENTE : APĂ, ULEIURI ȘI GRĂSIMI VEGETALE COMPLET HIDROGENATE (23%)(GRĂSIMI (ULEI DE PALMIER), ULEIURI (RAPIȚĂ , FLOAREA SOARELUI , PORUMB ȘI SOIA ÎN PROPORȚII DIFERITE), LAPTE UNTOS ÎN PULBERE, AMIDON DE PORUMB, MALTODEXTRINĂ, EMULGATORI (SOIA), STABILIZATORI (E412, E410).

– ETICHETAREA OMG CONFORMĂ CU REGULAMENTELE 2003/1829 / CE ȘI 2003/1830 / CE.  CREMA VEGETALA NU ESTE TRATATA CU RADIAȚII IONIZANTE.

 

SPECIFICATII :

– AMBALARE : 12 CUTII(BRICHETE) A CATE 1 L FIECARE .

– INFORMATII PALETIZARE:  12 CUTII IN FIECARE BAX ; 12 BAXURI PER STRAT ; 7  STRATURI PER PALET ; 84 BAXURI PE PALET  ;1008 L PE PALET

– TERMEN DE VALABILITATE :12 LUNI LA TEMPERATURI INTRE 2 SI 20 ° C PASTRATE ÎNTR-UN LOC USCAT.

 

ORIGINE : ITALIA

STIAI CA?

SOSUL ALB A FOST CONSIDERAT, ÎNCĂ DIN SECOLUL AL XVII-LEA, UNUL DINTRE SOSURILE DE BAZA ALE BUCĂTĂRIEI FRANCEZE. ESTE FOLOSIT SI CA BAZĂ PENTRU ALTE SOSURI (CUM AR FI SOSUL MORNAY, CARE ESTE BÉCHAMEL). ÎN MOD OBIȘNUIT, SOSUL ALB SE FOLOSESTE LA FRIPTURILE NOBILE, LA MANCARURILE PE BAZA DE LEGUME, LA PASTE, LA LASAGNĂ, PRINTRE FOILE DE PASTE.

 CREMA VEGETALA UHT MASTER GOURMET CHEF ESTE O VERSIUNE VEGANĂ CARE INLOCUIESTE CU SUCCES SOSUL BECHAMEL.

PASTE CU SOS ALB

– 300 GR PENNE
– 300 ML DE CREMĂ VEGETALA UHT
– 2-3 CATEI DE USTUROI TOCATI
– 2 LINGURIȚE ULEI DE MĂSLINE
– UN BROCOLI
– PIPER ALB PROASPAT ZDROBIT (CAT CONSIDERI/DUPA GUST)
– 1/2 LINGURA DE PATRUNJEL TOCAT MARUNT
– SARE CONFORM GUSTULUI
– PARMEZAN, BRANZA GORGONZOLA, BRANZA CHEDDAR

CUM SE PREPARA PASTELE CU SOS ALB:

– FIERBETI PENELE CONFORM INSTRUCȚIUNILOR TIPĂRITE PE PACHET. SE STRECOARĂ APOI PASTELE ȘI SE LASĂ LA RĂCIT.
– ÎNCĂLZIȚI O TIGAIE ȘI TURNAȚI ULEI DE MĂSLINE IN EA, PÂNĂ SE ÎNCĂLZEȘTE UȘOR. ADĂUGAȚI USTUROIUL ȘI BROCOLI TAIAT, LASANDU-LE SA SE GATEASCA TREI MINUTE.
– ADĂUGAȚI CREMA VEGETALA UHT, SARE ȘI PIPER ȘI APOI ARUNCAȚI PASTELE. GATITI APROXIMATIV DOUA MINUTE, ADAUGAND IN ACEST TIMP BUCATI MICI DE GORGONZOLA SI BRANZA CHEDDAR.
– ASEZATI ÎNTR-O FARFURIE ȘI GARNISIȚI CU PARMEZAN ȘI PĂTRUNJEL TOCAT.

CIUPERCI LA CUPTOR CU SPANAC SI SOS ALB (CREMA VEGETALA UHT MASTER GOURMET):

  INGREDIENTE :

– 2 LINGURI DE UNT
– 1 CANĂ TOCATĂ CEAPĂ FINĂ
– 500 GR PIURE DE SPANAC, FIERT
– 300 GR CIUPERCI FELIATE GROASE
– 2 LINGURITE RASE DE SARE
– 1 LINGURIȚĂ PIPER NEGRU-PROASPĂT MACINAT
– 300 GR BRANZA, TELEMEA
– CÂTEVA FELII DE ROȘII PENTRU GARNISIRE/ASPECT
– 300 ML CREMA VEGETALA UHT MASTER GOURMET CHEF

MOD DE PRPARARE:

– SETATI CUPTORUL LA 160 GRADE C

– IN UNTUL TOPIT ADĂUGAȚI CEAPA ȘI AMESTECAȚI SE RUMENESTE.
– ADĂUGAȚI CIUPERCILE ȘI CONTINUAȚI SĂ AMESTECAȚI LA FOC MARE PÂNĂ CÂND ACESTEA SUNT GATITE.
– LUATI TIGAIA DE PE FOC ȘI ASAUGATI SPANACUL, SAREA, PIPERUL ȘI SOSUL ALB.
– TRANSFERAȚI AMESTECUL ÎNTR-UN VAS DE YENA, REZISTENT LA CUPTOR.
– PRESĂRAȚI BRÂNZA PENTRU A ACOPERI AMESTECUL, GARNISIȚI CU FELII DE ROȘII ȘI COACEȚI ÎNTR-UN CUPTOR PREÎNCĂLZIT TIMP DE O JUMĂTATE DE ORĂ SAU PÂNĂ CÂND BRÂNZA ESTE UȘOR BRUNĂ.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SMANTANA DE GATIT GRAN CUCINA ( CUTIE 1L)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *