Description
CASTELANA – 3 sortimente de făină pentru toate tipurile de aluat de pizza
Pentru CASTELANA, am folosit grâu românesc atent selecționat, pentru a asigura continuitatea aprovizionării. Calitatea glutenului se păstrează astfel pe toată durata procesului tehnologic.
este o gamă completă, pentru toate tipurile de aluat de pizza.
Am cercetat, inovat și testat și am creat 3 sortimente, care acoperă toată plaja de pizza, toate tipurile de blaturi și procese tehnologice: Castelana Rossa, Castelana Blu și Castelana Verde.
… mai mult decât morărit
Faina CASTELANA ROSSA
Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 2evaluări ale clienților
Faina puternica pentru pizza Castelana Rossa, W330, pt blaturi de pizza, prefermenti si alte aluaturi cu maturare 24h+ TA sau 36-48h+ TC
Faina de grau tip “0” pentru
pizza cu dospire/maturare lunga (24-48h+)
W330, continut de proteine min 13%
Capacitate de hidratare minim 62%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 24h+ la temperatura ambientala sau 36-48h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru obtinerea prefermentilor (maia, biga, poolish) cu fermentatie lunga, prefermenti ce, ulterior, pot fi mixati cu fainuri mai slabe, respectiv
Castelana Verde sau
Castelana Blu.
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat
Este faina ideala pentru perioadele cu varf de vanzari, permitand utilizarea aluatului in decursul urmatoarelor 1-3 zile de la framantare!
Faina CASTELANA BLU
DESCRIERE
Faina de grau tip “00” pentru pizza cu dospire/maturare medie (12-36h+)
W280, continut de proteine min 12,5%
Capacitate de hidratare minim 61%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 12h+ la temperatura ambientala sau 24-36h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru obtinerea prefermentilor (biga, poolish) cu fermentatie scurta, prefermenti ce, ulterior, pot fi mixati cu fainuri mai slabe, respectiv
Castelana Verde.
Faina Castelana Blu poate fi utilizata pentru realizarea prin metoda indirecta a aluaturilor care contin prefermenti realizati din fainuri mai puternice (
Castelana Rossa). In aceste cazuri, timpul total de dospire trebuie sa se incadreze in limitele preciazate mai sus.
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat.
Ofera posibilitatea de a lucra intre 12-36h, obtinand produse de calitate superioara si constanta.
Ideala pt pizza napoletana.
Faina CASTELANA VERDE
Faina de grau tip “0” pentru pizza cu dospire/maturare scurta-medie (4-24h)
W220, continut de proteine min 12%
Capacitate de hidratare minim 60%
Este faina ideala pentru obtinerea, prin metoda directa, a aluaturilor care necesita o buna prelucrabilitate dupa dospire timp de 4-12h+ la temperatura ambientala sau 12-24h+ la temperatura controlată (frigider).
Se recomanda si pentru prelucrarea prin metoda indirecta a aluaturilor care contin prefermenti realizati din fainuri mai puternice, respectiv
Castelana Rossa sau
Castelana Blu
Produsele finale obtinute prezinta aspect rustic si gust pregnant si aromat
Garanteaza obtinerea unor aluaturi de calitate superioara, maturate, utilizabile in aceeasi zi !
Reviews
There are no reviews yet.