Description
Oleina de Palmier HYATT este un produs obtinut prin metoda de fractionare a uleiului de palmier si a substituentilor rafinati, destinat consumului uman.
Ingrediente: oleina de palmier, fractiuni lichide
Specificatii fizico-chimice:
– Umiditate: max 0,10%
– F.F.A (acid oleic): max 0,10%
– Valoare peroxid: max 2meqO2/kg
– Valoare iod: 60-64 gl2/100g
– Rancezeala: absent
– Punct negru: 4-8 grade C
– Punct de fum: min 190 grade C
– Stabilitate rancimat la 120 grade C: min 9 ore
Analiza GLC:
– C12-acid lauric: max 0,8%
– C14-acid miristic: max 1.3%
– C12-acid palmitic: 37-42%
– C12-acid stearic: 3-5%
– C12-acid oleic: 42-45%
– C12-acid linoleic: 10-13%
– C12-acid linolenic: max 0.5%
Specificatii microbiologice:
– Numar total de germeni: <10 CFU/g
– Drojdii si mucegaiuri: <10 CFU/g
– Patogeni: absent
Ambalare:
– Oleina de Palmier HYATT este ambalata in cutii de tabla cu continut net de 18L
Informatii paletizare:
– Cutii pe rand: 15
– Randuri pe palet: 3
– Cutii pe palet: 45
– 1 palet: 900L
Depozitare:
Se depoziteaza in spatii special amenajate, racoroase si uscate, la o temperatura de max. 24grade C.
Valabilitate: 24 de luni
Tabel OMG completat cu regulamentul 1829/2003 UE si 1830/2003 UE
Produsul nu este tratat cu radiatii ionice.
Alergeni conformi cu directivele 89/2003 UE si 26/2005 UE.
Origine: Malaezia
Reviews
There are no reviews yet.